Activitate de weekend Radu Ciornei (4-5 septembrie 2021)

Radu Ciornei la cabinetul parlamentar

În tumultuosul weekend trecut, deputatul Radu Tudor Ciornei, împreună cu echipa cabinetului parlamentar, a participat, în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, la caravana medicală organizată de Caravana cu Medici, alături de deputatul Tudor Pop – Președintele Comisiei Parlamentare pentru Tineret și Sport, cei doi fiind colegi și în Comisia pentru Sănătate și Familie.

Radu Ciornei și Tudor Pop, la Caravana cu Medici

Caravana a generat o implicare eclectică, s-au discutat proiecte comune care circumscriu acelasi deziderat al binelui, inclusiv cu membri ai Arhiepiscopiei Sucevei, Pr. Radu Pavel, Pr. Alexandru Moldovan și Pr. Ianovici.

„În ciuda faptului că trăim vremuri politice tulburi declanșate de atacul nesăbuit al premierului Cîțu, viata reală nu ține cont de gâlcevile electorale și nu trebuie amânata nicio ocazie de a face bine” spune deputatul Ciornei.

În Duminica aceluiași weekend, împreună cu membrii USR Fălticeni, a fost inaugurat oficial Cabinetul Parlamentar Radu Tudor Ciornei din Municipiul Fălticeni, Str Sucevei, 84 A et 1

După deschiderea festivă, a avut loc o întâlnire cu pomicultorii din bazinul pomicol Fălticeni și prefectul Iulian Cimpoeșu. Culturile agricultorilor au fost afectate în ultima perioadă de fenomene meteo extreme și au înregistrat pierderi însemnate. În timpul discuțiilor, s-a dezbătut posibilitatea implementării, la nivelul județului Suceava, unui sistem de protecție antigrindină, oamenii au fost ascultați, fiind un schimb reciproc de încredere.

#deputatdesuceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *